Minusta

Jokainen tarvitsee taivaanrannan jota kohti kulkea. Joskus se on ajan saatossa haalistunut, joskus joukkojen myllerryksessä sekoittunut tai joskus se puuttuu kokonaan. Silloin tarvitaan ammattimaista taivaanrannanmaalaria, jonka kanssa maalataan uusi ja joka rohkaisee uusiin koitoksiin ja menestykseen.

Haluan olla mukanasi muuttamassa toiminta- ja ajatusmalleja hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden lisäämiseksi. Haluan olla mukanasi kehittämässä tuottavuutta, joka pohjautuu hyveisiin ja porkkanaan. Haluan antaa oppini ja tietoni turvaksesi tälle vaativalle matkalle.

Uskon ja tiedän, että meillä suomalaisilla on mielettömästi potentiaalia jota voidaan viedä maailmalle. Ensin meidän on vain uskottava enemmän itseemme, karkotettava turhat pelot ja opittava viestimään strategisesti. Meidän on toisin sanoen petrattava tunneälyämme. Me osaamme konseptoida tuotteita ja palveluita aivan kuin rakas naapurimme, jos vain haluamme.

Toivon sinun löytävän täältä vinkkejä kuinka oppia oppimaan, tuntemaan, motivoitumaan  ja viestimään paremmin. Käytän paljon aikaa osaamiseni kehittämiseen ja luen n. 50 kirjaa vuodessa, joista arviolta 95 % koskee liiketoimintaa. Markkinointialan yrittäjätaustani ja 12 vuoden kokemus verkkomedioiden parissa antaa näkemystä käytännön näkökulmasta. Toivoisin näistä olevan hyötyä sinulle, oman alasi asiantuntijalle. Jos kiinnostut aiheista, niin ota yhteyttä.  Järjestän yritysvalmennuksia Gendailla kautta koko Suomen ja viestinnän koulutuksia JAO:lla.

 

Tero NymanTero Nyman
brändivalmentaja ja tuotekehittäjä
mediatekonologian ins., tuotekehittäjä EAT
tero@nyman.fi
050 585 2866
Jyväskylä

button_linkedin[1] button_twitter[1]

Kiinnostaako markkinointi? Palvelumuotoilun ja markkinointipsykologian blogini on osoitteessa www.gendai.fi

Kysy lisää