Kirjat: Syntynyt digiaikaan – Don Tapscott

Tekniikka on tekniikkaa vain niille, jotka ovat syntyneet ennen sen keskimistä.

Alan Kay

syntynyt_digiaikaan_sosiaalisen_median_kasvatitNettisukupolvi arvostaa osin eri asioita kuin vanhemmat polvet, mikä ei liene yllätys, jokainen polvi kun määrittelee oman tulevaisuutensa. Tärkeitä arvoja diginatiiveille ovat

  1. Vapaus
  2. Yksilöllistäminen ja räätälöiminen
  3. Tutkiminen ja mediakritiikki
  4. Rehellisyys
  5. Yhteistyö
  6. Viihde
  7. Nopeus
  8. Innovointi

Don Tapscott suosittelee suunnitelemaan liiketoiminnan näistä lähtökohdista, aidosti ja avoimesti. Kyseinen suunta on tervetullutta ja onneksi siihen suuntaan ollaan selkeästi menossa, asiakkaat kun äänestävät jaloillaan herkemmin kuin koskaan. Kirja joka kannattaa lukaista ennen strategiasuunnittelua.